Belediye'den Yoğun Çalışma Mesaisi

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni yatırımları hayata geçirmek için asfaltlama, bordür ve refüj çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Belediye'den Yoğun Çalışma Mesaisi
Asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde bisiklet yolu ve peyzaj çalışmaları ana caddeler üzerinde başladı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, asfaltlama ve peyzaj çalışmaları ile caddelerin farklı bir görünüme kavuşacağını söyledi.



Çalışmaların ek ekiplerle de hızlı şekilde devam ettiğini bildiren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Asfalt atma kapasitesini artırarak asfaltlama çalışmalarını en hızlı şekilde devam ettiriyoruz. Ana Caddelerin yeni yüzüyle, yürüyüş ve bisiklet yoluyla, yeni sıcak karışım temelli asfaltla beraber inşallah önümüzdeki günlerde hizmete açacağız" dedi.

Yolların kalitesini arttırmak ve standartlarını yükseltmek adına çalışmaların yoğun tempoyla devam ettiğini anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci konuşmasını şöyle tamamladı:

“Proje ve çalışmaları yerinde inceleyerek halkla da iletişim kurduklarını, taleplere kulak verdiklerini, yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Buradaki mevcut kullanılamaz haldeki taş parkeleri arkadaşlarımız kaldırmaya başladılar.

Sonrasında ise kaliteli asfalt çalışmalarımız olacak. En önemli husus ise şehrimizin merkezi dahil olmak üzere her tarafta çalışmalarımız var. Su kanal işleri, park-bahçe işleri ve yol asfalt çalışmaları olmak üzere ekiplerimiz yaşanabilir bir Kırşehir için çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Ana caddelerimizin Kırşehir açısından hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’
Kaynak: İHA