AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Açıklaması

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, bir dizi temaslarda bulunmak için geldiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Kaya, "Şanlıurfa bizim için sıradan bir şehir değil aynı zamanda tarih, medeniyet ve peygamberler şehridir” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Açıklaması
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, sorunları yerinde belirlemek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hatıra defterini imzalayan Kaya, burada bir açıklama yaptı. AK Parti’nin yerel yönetimler vizyonu ile kurulmuş bir parti olduğunu belirten Kaya, ”Bugün Urfa’da belediye başkanlarımız, il başkanımız, kadın kolları başkanımız ve gençlik kolları başkanımız ile bir değerlendirme çalışması yaptık. Belediyelerimizin dünden bugüne çalışmaları nasıl gidiyor, seçimde neler vaat ettik kurumsal performanslar ne aşamada, anketteki tablolar nelerdir, neleri güzel yaptık daha güzel ne yapabiliriz konusunda bir değerlendirme yaptık. AK Parti kuruluşunda yerel yönetimler vizyonu ile kurulmuş olan bir partidir. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan, bir belediye başkanı olarak Türk siyasetinde önemli hizmetler yaptı. AK Partinin kuruluş hikayesi bir belediye hikayesidir. Bizim belediyelerimizin başarılı olması ve daha güzel noktaya ulaşabilmesi için genel merkez olarak rutin bir şekilde belediyelerimizi takip ediyoruz. Belediyelerimizin daha güzel işler yapmaları adına önerilerde bulunuyoruz ve rehberlik yapıyoruz, buradaki güzel çalışmaları başka şehirlere oradaki güzel hizmetlerimizi bu şehre aktarmaya çalışıyoruz. Bugün de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesindeyiz, başkanımızı dinleyeceğiz neler yapıldığı hakkında bilgi alacağız. Şanlıurfa bizim için sıradan bir şehir değil aynı zamanda tarih, medeniyet ve peygamberler şehri. Bu şehre güzel hizmetler yapmak ve kazandırmak için istişare çalışması yapacağız” dedi.

Kaya, açıklamanın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin makamına giderek çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı.
Kaynak: İHA