Tost İçin Reklam Filmi Çekti

Aydın'da 15 metrekarelik dükkanında tostçuluk yapan Cengiz Çelik, çektiği reklam filmini video paylaşım sitelerinde paylaşınca kısa sürede işleri açıldı Çelik: 'Bugün gelen müşterilerimizin yarısı reklamı izlediğini ve o yüzden geldiğini söyledi'.

Aydın'da bir tostçunun tanıtım amacıyla çektirdiği ve kendisinin de oynadığı reklam filmi, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Veysipaşa Mahallesi'nde yaklaşık 15 metrekarelik dükkanında 'bazlama tostu' yapan 54 yaşındaki Cengiz Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeşitli şirketlerde yönetici olarak çalıştıktan sonra büfe açmaya karar verdiğini anlattı.

Tostçuluk işini 4 yıldır yaptığını belirten Çelik, ürünlerini tanıtmak ve bu amaçla sosyal medyayı etkili kullanmak için reklam filmi yönetmeni Kerem Sarı ile temasa geçtiğini kaydetti. Kendisinin de oynadığı esprili bir reklam filmi çektiklerini ifade eden Sarı, sosyal medyada yayınlanan reklamın kısa sürede 'yüksek tıklanma' oranına ulaştığını aktardı.

Filmin bu kadar beğeni kazanacağını tahmin etmediklerini dile getiren Çelik, 'Reklam filmi sonrası işlerimiz bir anda arttı. Normalde işlerimiz 12.00’de açılırken bugün sabah 09.00'dan itibaren müşteri gelmeye başladı. Bugün gelen müşterilerimizin yüzde 50’si reklamı izlediğini ve o yüzden geldiğini söyledi.' dedi.

Müşterilerden Barış Ural, Aydın'a bir iş için geldiğini ve sosyal medyada reklam filmini izleyip çok güldüğü tostçuyu denemeye karar verdiğini söyledi. Ural, 'Harika bir reklam olmuş, gerçekten tebrik etmek gerekiyor.' dedi.

Video paylaşım sitelerinde bugün yayınlanan reklam filminde, Fransa'da yaşayan Aydınlı Coşkun isimli karakterin Fransız yemeklerini beğenmeyince Aydın'daki tostçuyu arayıp, uçaktan paraşütle büfenin önüne atlaması işleniyor.
Kaynak: AA