TOBB Başkanı Hisacıklıoğlu Kütahya'ya Gelecek

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Kütahya'ya geleceğini bildirdi.

Güral, yaptığı yazılı açıklamada, Hisarcıklıoğlu'nun 9 Ağustos Çarşamba günü KÜTSO'da iş adamları ve kentin yöneticilerinin katılacağı toplantıya katılacağını belirtti.

Hisarcıklıoğlu'nun bugüne kadar yaptığı çalışmalarla Türkiye'ye ve Kütahya'ya büyük katkılar sağladığını dile getiren Güral, şunları kaydetti:

'Kütahyamızın ekonomik açıdan gelişmesine büyük katkı sağlayacak olan Zafer Organize Sanayi Bölgesinin elektrik ve doğalgaz bağlantısının tamamlanması için de değerli desteklerini esirgemeyeceğini biliyoruz. Ayrıca, şehrimizde büyük bir kalkınma hamlesini başlatacak olan serbest bölge kurulma çalışmalarımız hızla devam ediyor. Marmara Bölgesi'ndeki yoğunluk sebebiyle yeni yatırımcılar orada yer bulmakta zorlanırken, şehrimiz, coğrafi konum ve teşvik avantajları ile yeni yatırımların gözdesi durumundadır. Özel sektörün ülkemizdeki en büyük çatı kuruluşu olan TOBB Başkanımızın, ulusal ve uluslararası yeni yatırımcıları Kütahyamıza yönlendirmesini bekliyoruz. Oda ve borsalarımız ile şehrimize verdiği desteklerden dolayı, Kütahya oda ve borsaları adına TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na minnettarız.'

Kaynak: AA