'Terör Örgütleri Üzerinden Kurulmak İstenen Düzeni Yerle Bir Edeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye’de terör örgütleri üzerinden kurulmak istenen düzene izin vermeyeceklerini söyledi.

'Terör Örgütleri Üzerinden Kurulmak İstenen Düzeni Yerle Bir Edeceğiz'
Memleketi Rize’de AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Erdoğan, "Suriye’de en kısa sürede yeni adımlarla terör örgütleri üzerinden bina edilmeye çalışılan bu düzeni yerle bir edeceğiz dedi.

“Teşkilatlarımızda başlatacağımız değişimi sıkı tutmak zorundayız” diyerek partilileri uyaran Erdoğan, "Şu bakanın, bu milletvekilinin, filanca yapının, falanca grubun değil. Davanın adamı olması şart. Davası olmayan, bulunluğu yerde milletimizin tamamını kucaklayamayan hiç kimse AK Parti’de yöneticilik yapamaz. Tüm arkadaşlarımdan bu vasıflara uygun kadroların oluşturulması için katkı sunmalarını rica ediyorum" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Partimizin kuruluşunda emeği geçen tüm kardeşlerime vefa borcumuz olduğuna inanıyorum" diye de devam etti:

"Bu kardeşlerimizle şu andaki kardolarımızın irtibatı devam etmelidir. Onlarla beraber yolculuğa devam etmeliyiz. Bu inceliği bir kenara koymayacağız."

Kaynak: İHA