Suşehri'de OSB İçin Talep Toplanacak

Suşehri'nde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için iş adamlarından talep toplanmasına karar verildi.

Suşehri OSB Projesi için AK Parti Sivas milletvekillerinin yanı sıra İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem'in de katılımıyla istişare toplantısı yapıldı.

Erdem, belediye öncülüğünde Aspasya Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede OSB kurulmasının bölgeye hayat vereceğini ifade ederek, 'Organize sanayinin kurulmasını isteyen kardeşlerimizin talepleri alınacak. Çalışmalara hız kesmeden devam edilecek.' dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin de OSB kurulmasının sabır gerektiren bir iş olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

'Sivas'ın problemi, ilçelerinin küçük olması. İlçelerimizin büyümesiyle ilimizin de daha büyüyeceği kanaatindeyim. Bu nedenle ilçemizin güzel bir konusu var. Bu noktada bürokrasinin aşılması için her zaman yanındayız.'

AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun ise OSB'nin bölgeye ayrı bir güzellik katacağını ifade ederek, Bu konuda iş adamlarının bir an önce başvuru taleplerini yerine getirmelerini istedi.

Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu da istihdama yönelik bir şeylerin yapılmasının güzel bir hizmet olacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise talep formlarının belediye bünyesinde toplanacağını belirtti.

Toplantıda, OSB kurulması için talep formları iş adamlarına dağıtıldı.

Toplantıya eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bilim Sanayi ve Teknoloji Sivas İl Müdürü Tanzer Erdem, Akıncılar, Koyulhisar ve Gölova kaymakam ve belediye başkanları da katıldı.

Kaynak: AA