Milletvekili Boynukara Açıklaması 'Siyaset Küçük Hesaplar İle Yapılmaz'

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, siyasette yeni bir dönemin başladığını belirterek “Küçük hesaplardan sıyrılıp şehrin geleceği için çalışmalıyız” dedi.

Milletvekili Boynukara Açıklaması 'Siyaset Küçük Hesaplar İle Yapılmaz'
AK Parti Milletvekili Adnan Boynukara beraberinde İl Başkanı Abdurrahman Dimez ile birlikte Adıyaman Belediye Meclisini ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun başkanlık ettiği meclis toplantısının olağan gündeminden sonra söz alan Milletvekili Adnan Boynukara, siyaset ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Adıyaman için yeni bir siyaset tarzı mümkün” diyen Milletvekili Adnan Boynukara, siyasetin biri birinin ayağına basarak küçük hesaplar peşinde koşma işi olmadığını tam aksine birlikte hareket etme işi olduğunu vurguladı.

Boynukara, “Kenti kalkınması için hep birlikte hareket etmek gerekiyor. Bizler belli süreliğine seçilmiş kişileriz. Bu birlikteliği sürdürmeliyiz. Sizler bizim görmediğimiz, gözümüzden kaçanları bizlere bildirin. Birlikte hareket ederek bu şehrin gelişmesini sağlayabiliriz. Adıyaman için yeni bir siyaset tarzı mümkün. Küçük hesaplardan sıyrılıp şehrin geleceği için çalışmalıyız” dedi.

Meclis üyelerine projeler ile ilgili bilgi veren Boynukara, “Ulaşımla ilgili önemli yatırımlarımız var. Besni Çevre Yolu Kavşak İhalesi yapıldı. Besni-Gölbaşı yolunun ihalesi yapıldı. Müteahhit işe başlıyor. Şehrin kaderini değiştirecek asıl çalışma 3’ünün çalışması devam eden, 2’sinin ihale aşamasında olduğu 5 barajımızın bitmesidir. Gömükan, Koçali, Çetintepe Baraj inşaatları devam ediyor. Besni Barajı proje çalışması ve Kahta Büyükçay ihale süreçleri devam ediyor. Sulu tarım, tarıma dayalı sanayi, yeni sanayi sektörleri gelişerek kart topu gibi büyüyerek gelişecek. Bizim için tek konu barajlarımızın zamanında bitmesi diye Başbakanımıza söyledik. Kaynak problemleri yaşanmadan bitirilsin istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Boynukara ve Başkan Dimez daha sonra AK Partinin kurucuları arasında yer alan yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, onların kendileri için önemli oldukları aktardı.
Kaynak: İHA