Festivalde Selfy Üyelerine Yüzde 25 İndirim

Türk Telekom'un gençlik markası Selfy üyelerinin, 10-13 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek Nilüfer Müzik Festivali biletlerine yüzde 25 indirimle sahip olabileceği bildirildi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, Türkiye'nin bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom'un gençlik markası Selfy'nin, Nilüfer Müzik Festivali'nde Selfy Zone ile eğlenceyi doruğa çıkaracağı belirtildi.

Selfy üyelerinin festival biletlerine yüzde 25 indirimle sahip olabilecekleri kaydedilen açıklamada, Selfy'lilerin bunun için cep telefonlarından 'NİLÜFER' yazarak 5062'ye kısa mesaj göndermeleri ve gelen şifreyi nilufermuzikfestivali.com adresinde 'Biletini Al' sekmesine yazmalarının yeterli olacağı bildirildi.

Açıklamada, Selfy'nin, bu yıl 10-13 Ağustos tarihleri arasında Bursa Balat Atatürk Ormanı'nda gerçekleştirilecek olan festivale PlayStation, basketbol makinesi, slot car ve chair cup gibi etkinliklerin yapılacağı Selfy Zone ile katılacağı ve düzenlenecek birbirinden renkli etkinliklerde katılımcılara çeşitli hediyeler de dağıtılacağı dile getirildi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve dört gün sürecek olan Nilüfer Müzik Festivali'nde DJ Hey Douglas'ın yanı sıra başta Duman, Cem Adrian, Gaye Su Akyol, Büyük Ev Ablukada, Korhan Futacı & Kara Orkestra olmak üzere birçok sevilen grup ve sanatçı sahne alacak.

Müziğin yanı sıra tüm gün devam edecek eğlenceli ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak festival, vintage ve retro giyim, ayakkabı, şapka gibi aksesuarların yer aldığı alışveriş stantlarından yoga, pilates, zumba etkinliklerine, eğlence parkurundan dans sahnesine kadar kültür, sanat ve sporu katılımcılara bir arada sunacak.

Kaynak: AA