Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Şahin: 'Bu ülkede istikrarı bozmaya çalışan ne kadar uç noktadaki bazı senaristler olursa olsun, milletimizin devletine, devlet büyüklerine olan saygısıyla bunları bertaraf edeceğimizi düşünüyorum'.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Türkiye'de istikrarı bozmaya çalışan ne kadar uç noktada senaristler olursa olsun, milletin devletine ve devlet büyüklerine olan saygısıyla bunların bertaraf edileceğini belirtti.

Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile AK Parti Malatya İl Başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya ziyaretine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Malatya'da ağırlamaktan gurur duyduklarını belirten Şahin, Erdoğan'ın toplu açılış töreninde çeşitli mesajlar verdiğini ifade etti.

Erdoğan'ın FETÖ'cülerin giyeceği kıyafet uygulamasını kentteki mitingde ilk kez açıkladığına dikkati çeken Şahin, 'Fırat Kalkanı Harekatının genişletilebileceğinin mesajını da Cumhurbaşkanımız Malatya'da verdi. Bu ülkede istikrarı bozmaya çalışan ne kadar uç noktadaki bazı senaristler olursa olsun, milletimizin devletine, devlet büyüklerine olan saygısıyla bunları bertaraf edeceğimizi düşünüyorum.' diye konuştu.

Çakır ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kente ağırlamaktan mutluluk duyduklarını vurgulayarak, 'Cumhurbaşkanımız kentten memnun ayrıldı. Türkiye'nin kalkınması, güçlü Türkiye için birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Bu birlik beraberliği miting adeta yaşamış olduk. İldeki çalışmaları Cumhurbaşkanımıza aktardık.' ifadelerini kullandı.

Kahtalı da miting alanını dolduran vatandaşlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:

'Sıcağa rağmen vatandaşlar alanı doldurdu, emniyetin verdiği rakamlara göre miting alanı içerisinde 60 binin üzerinde vatandaş vardı. Alana sığmayan dışarıda kalan vatandaşlarla 75-80 bin kişi, Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşkuyla karşıladı. Malatya Cumhurbaşkanımıza olan sevdasını bir kez daha ortaya koydu.'

Toplantıda Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan da hazır bulundu.
Kaynak: AA