Başkan Gökçek'ten Festivalin Finalinde Çalışanlara Teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘Uluslararası Büyük Ankara Festivali’nin final gecesinde stantları ziyaret ederek, festivalde gösterdikleri başarılı performansları için çalışanlara teşekkür etti.

Başkan Gökçek'ten Festivalin Finalinde Çalışanlara Teşekkür
Atatürk Kültür Merkezi alanında 9 gün süren festivalde, Büyükşehir Belediyesi’ne ait birimleri, bağlı genel müdürlükler ve şirketlere ait çadırları tek tek gezen Gökçek, festival süresince tüm belediye çalışanlarının başarılı bir çalışma gerçekleştirdiğini söyledi.

Gökçek, “Çok güzel bir festivali daha geri de bıraktık. Güvenliğinden, temizliğine kadar birbirinden güzel aktivitelerle dolu dolu bir festivalde yüz binlerce insanı burada ağırladık. Bunda hepinizin emeği, özverili çalışması var. Bunun için hepinizin emeğine teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Festival alandaki Büyükşehir Belediyesi’ne ait çadırları gecenin ilerleyen saatlerine kadar tek tek ziyaret eden Başkan Gökçek, festivalde görev alan personelle de sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. Birimlerin gezerken, Makine İkmal Daire Başkanlığı standında 1994 yılında ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman kullandığı aracın sergilendiğini gören Başkan Gökçek, uzun yıllar bu otomobili makam aracı olarak kullandığını söyledi.

Osmanlıspor standında 3 penaltının 2’sini gole çeviren Gökçek, büyük alkış alırken, sonrasında Ankaragücü ve EGO standını ziyaret etti.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nda festival süresince, festivali ziyaret eden vatandaşların attığı ilmeklerle Selçuklu Yıldızı içinde işlenen ‘Ankara Festivali 2017’ yazılı halı ile yine vatandaşların yaptığı ağaç şeklindeki mozaik tablo, Gökçek’e hediye edildi.

ANFA Çadırında teleskop ile yıldızları inceleyen Gökçek, kendi maket fotoğrafı önünde de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. İlçe belediyelerine ait stantları da dolaşan Gökçek’in ziyareti çalışanların ‘Büyük Başkan Gökçek’ tezahüratları eşliğinde sona erdi.
Kaynak: İHA