Bakan Eroğlu Ve Özlü, Düzce'de 6 Tesisin Temel Atma Törenine Katıldı

DÜZCE – Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Düzce’de Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı 73 milyon lira yatırım bedeli olan 6 tesisin temel atma törenine katıldı.

Bakan Eroğlu Ve Özlü, Düzce'de 6 Tesisin Temel Atma Törenine Katıldı
Törende konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, “Bugünün en güzel müjdesi Düzce için hayvan barınağı sayın bakanım. Size çok müteşekkiriz. Gerçekten bu konu Düzce’de çok konuşulan ve bizimde seçimler sırasında Düzce’yi bir hayvan barınağı yapacağız demiştik. Daha doğrusu barınak değil yaşam alanı Düzce’ye kazandıracağız sayın bakanım sizlere çok çok teşekkür ediyorum” dedi.



"Mücadelemiz devam edecek"

Bakan Eroğlu ise, bakanlık bünyesinde Düzce’de yapılan birçok yatırım ile ilgili bilgiler verirken yeni yatırımların da yapılacağını müjdeledi. Bakan Eroğlu konuşmasında terör örgütlerine silah desteği veren ülkelere tepki göstererek, “Ülkemiz içinde bulunan başta bu alçak FETÖ, PKK, PYD, DEAŞ gibi ki onların hepsinin inlerine giriyoruz. En son terörist etkisiz hale gelinceye kadar mücadelemiz devam edecektir. Onların şerrinden ülkemizi cenabı Allah muhafaza buyursun. Ayrıca yarabbi onlara silah verenleri biliyoruz özel fabrikalar kurmuşlar PKK’ya DEAŞ’a hepsinin arkasında kim var? FETÖ’ye onlara silah veren destek veren bütün devletleri de mahfi perişan eyle, Kahhar ismin ile kahreyle, Yarabbi onları tarih sahnesinden siliver. Milletimizin yıldızı parlak olsun Yarabbi. 21. asra bu millet mührünü vursun. Son kale ayakta kalsın Yarabbi. Senin her şeye gücün yeter. Yarabbi bu güzel insanlar diyarına Halil İbrahim bereketi nasip eyle” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapılan 6 tesisin temeli atıldı. Ardından ise orman köylülerine kullandırılan Gelir Getirici Tür ve ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtımı yapıldı.

Bakanlar ardından Düzce’den ayrıldılar.
Kaynak: İHA