'Hoş Geldin Bebek'

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Hoş geldin bebek” projesi tüm hızıyla sürüyor. Hayata gözlerini yeni açmış binlerce bebeğe ilk kez “Merhaba” demenin heyecanını yaşayan Bayraklı Belediyesi, ailelerin bu mutlu günlerinde yanında oluyor, hazırlanan hediye paketleri elden teslim ediliyor.

'Hoş Geldin Bebek'


Bayraklı Belediyesi, dünyaya gözlerini açan bebeklere “Hoş geldin” diyor. Belediye ekipleri anne-baba olma sevinci yaşayan aileleri evlerinde ziyaret ederek içinde bebek bezi, alt açma bezi, ağız silme mendili, yastık, zıbın takımı, sarı tülbent ve üç bez bulunan hediye paketlerini teslim ediyor. 3 yıl önce başlatılan ve beğeni toplayan projeden şimdiye kadar binlerce ailenin yararlandığı belirtildi. Yeni anne-baba olmanın sevincini yaşayan vatandaşlar da, belediyenin bu hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

“Vatandaşlarımızın yanındayız”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Hoş geldin bebek projemiz hızla devam ediyor. Arkadaşlarımız, yeni doğan çocuklarının kayıt işlemlerini yapan aileleri tespit ediyor ve hazırlanan paketleri aileleri ziyaret ederek teslim ediyor. Biz de belediye olarak ailelerin bu mutluluğuna ortak oluyoruz. Bayraklı Belediyesi doğumdan ölüme kadar vatandaşların yanında olmaya bundan sonra da devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA