Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Açıklaması

'Bu yıl belediye tesislerinde üretilip yollara serilen asfalt miktarı 5 Ağustos itibariyle 125 bin tonu aştı'.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu yıl belediye tesislerinde üretilip yollara serilen asfalt miktarının 5 Ağustos itibariyle 125 bin tonu aştığını bildirdi.

Başkan Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'un ihtiyaçları çerçevesinde çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

Trabzon'un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte belli bir plan ve program dahilinde hatırı sayılır bütçe ile yol çalışması gerçekleştirme şansını elde ettiklerini vurgulayan Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

'Yol çalışmalarımızda herkes tarafından ağırlıklı olarak kullanılan ana arterlere öncelik veriyoruz. Trabzon'umuzdaki tüm yollardan, hangi yolun neresinde ne sorun varsa hepsinden haberdarız. Program dahilinde sıra ile bu sorunları ortadan kaldırma çabasındayız. Büyükşehir Belediyesi olarak yollarımızda rutin çalışmalar yapmıyoruz. Çünkü rutin çalışmalarla bu sorunlar ortadan kaldırılamadığı gibi, israfla karşı karşıya kalınmış oluyor. Yollarımızda kalıcı, uzun yıllar hizmet edecek, birkaç yıl sonra tekrar çalışma yapılmasına gerek duyulmayacak, altyapısı sağlam çalışmalar gerçekleştiriyoruz.'

Gümrükçüoğlu, 'Bu yıl belediye tesislerinde üretilip yollara serilen asfalt miktarı 5 Ağustos itibariyle 125 bin tonu aştı.' ifadesini kullandı.
Kaynak: AA