Kadıköy 15'İnci Tiyatro Festivali Başladı

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve 15 gün boyunca sürecek olan 15’inci Tiyatro Festivali, “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” adlı oyunun gösterilmesiyle başladı.

Kadıköy 15'İnci Tiyatro Festivali Başladı
Kadıköy Belediyesi tarafından 15 yıldır düzenlenen tiyatro festivali Selamiçeşme’de bulunan Özgürlük Parkı’ndaki amfi tiyatroda gösterilen “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” adlı oyunla başladı.

15 gün boyunca sürecek olan festivalde birçok oyun sanatseverlerle buluşacak. Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen Tiyatro Festivali’nin açılışına Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Keriman Nalbant ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin oyunu ile perdelerini açan festival 15’inci yıl şerefine 15 gün sürecek. Tiyatro Festivali’nde bu yıl da sezon boyunca öne çıkan, seyirciden tam not almış, özellikle Kadıköy sahnelerinde oynanmış tiyatro oyunları seyirciyle buluşacak. Festivalde ayrıca Edebi Barış, Bütün Çılgınlar Sever Beni, Cimri, Joko’nun Doğum Günü, Sevmekten Öldü Desinler” de yine Tiyatro Festivali’nde perde açacak.

15’inci Tiyatro Festivali hakkında konuşan Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Keriman Nalbant, “Bugün 15’inci Düzenlenecek ilk oyun sergilenecek. Kadıköylülerle bunları paylaşıyor olmak çok güzel. Kadıköy’de vatandaşlarımız kültürel organizasyonlar hakkında hassaslar bu da bizleri çok mutlu ediyor. Oynanmasını istediğimiz oyunlar da son derece güzide oyunlar. Umarım beğeneceklerdir” dedi.

Kaynak: İHA