Çiftçi,Karaköprü'de Yapımı Tamamlanan Yolu İnceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü ilçesinde yapımı tamamlanan yollarda incelemelerde bulunarak, "Kentin gelişmesi ve geleceğe güvenle bakması için çalışıyoruz" dedi.

Çiftçi,Karaköprü'de Yapımı Tamamlanan Yolu İnceledi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsal alanlarda yol genişletme ve asfalt çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 programında yer alan çalışmalar plan ve proje dahilinde devam ederken kış mevsimi öncesinde planlanan tüm yolların alt yapı ve asfalt çalışmalarının tamamlanması için ekipler aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü 35 metre yolda yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Asfalt çalışmalarının tamamlandığı yolu denetleyen Çiftçi, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Şanlıurfa geleceğe güvenle bakacak”

Şanlıurfa’nın gelişmesi ve geleceğe güvenle bakması için alt ve üst yapının önemli olduğunu anlatan Başkan Çiftçi, plan ve proje kapsamında yer alan çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlayacaklarını ifade etti.

Şanlıurfa’nın geleceğe güvenle bakabilmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Çiftçi, "Özellikle yeni Urfa gelişiyor ve imarlı alanlarımız büyüyor. Şanlıurfa 2 milyon nüfusuyla geleceğe umutla bakan bölgenin yıldızı durumundadır. Sürekli yeni bulvarlar açılıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığımız Yol İşleri Şube Müdürlüğümüz köprülü kavşaklar, eğilimli arazilerden dolayı yarmalar, bulvarlar ve istinat duvarlarıyla çok önemli çalışmalara imza atıyor. Bir yerin gelişebilmesi için yol ve alt yapı sorununun çözülmesi lazım. Yapmış olduğumuz bulvarların tamamı yağmur direnajı, atık su, içme suyu, doğalgaz, telekom alt yapı hizmetleri yapıldıktan sonra bulvarlar tamamlanmış oluyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz yoğun bir şekilde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Yol işleri Şube Müdürlüğümüz çok önemli bulvarlara imza atıyor. Şu an şehir merkezimiz de aynı anda 10 tane bulvarın çalışmaları yapılıyor ve bu da Şanlıurfa’nın geleceğe güvenle bakması anlamına geliyor. Gerek trafik sorununun çözülmesi, gerek ulaşımın sağlıklı gelişmesi ve cazibe bölgeleri olması açısından önemli bir konumdur. Yaz mevsimi dolayısıyla kadrolarımız tamamıyla konsantre edilmiş durumdadır. Halkımızın hizmetkarıyız. Halkımıza hizmeti bir ibadet aşkıyla görüyoruz. Onların rahat edebilmeleri ve gelecek bir Şanlıurfa’nın oluşabilmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA