Adıyaman'da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı Açıklaması 1 Ölü, 1 Yaralı

Yunus Emre Mahallesi'deki kaza sonrası bölgede çok kaza olduğunu öne süren bazı mahalleliler, önlem alınması talebiyle yolu trafiğe kapattı Olay yerine gelen Vali Kalkancı'nın problemi çözeceğini söylemesinin ardından gruptakiler dağıldı.

Adıyaman'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Yunus Emre Mahallesi Atatürk Bulvarı Adıyaman Polisevi yakınlarında plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil ile plakası bulunmayan Hamza Karakuş'un kullandığı motosiklet çarpıştı.

Kazada, motosiklette bulunan Yaşar Çetinkaya olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Hamza Karakuş ise ağır yaralandı.

Otomobil sürücüsünün olay yerinden kaçtığı ifade edildi.

Karakuş, 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bazı mahalle sakinleri, kazadan hemen sonra caddede toplandı. Yolda çok kaza olduğunu ifade eden gruptakiler, yetkililerin önlem almalarını isteyerek caddeyi trafiğe kapattı.

Bir süre yolda oturan mahalle halkı, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı'nın gelerek kendilerini dinlemesini istediklerini söyledi. Olay yerine gelerek gruptakilerle konuşan Vali Kalkancı, gruptakilere sorunlarıyla ilgileneceğini ve bu problemi çözeceğini söyledi.

Mahalle halkı bunun üzerine eyleme son verdi.
Kaynak: AA