Yüksekovalı Öğrencilere Eşofman Hediye Edildi

Yüksekova Belediyesi Spor Kulübünün yaz futbol okuluna katılan 600 öğrenciye eşofman hediye edildi.

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Yüksekova Şehir Stadında yaz futbol okuluna devam eden öğrencileri ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet eden ve onların isteklerini öğrenin Kaşıkçı, öğrencilere üzerinde 'Yüksekova Kaymakamlığı' yazılı eşofman takımı hediye etti.

Kaşıkçı, burada yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yaz sporu okullarındaki, öğrencilere büyük önem verdiğini aktardı.

İlçenin değişim ve dönüşüm sürecinde olduğunu dile getiren Kaşıkçı, gençlerin en iyi eğitimi alması için gerekli çabayı göstereceklerini, ilçedeki çocuklara sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaşıkçı, gençlere büyük önem verdiklerini vurgulayarak, 'Gençlik ve Spor Bakanlığımızın daha önce göndermiş olduğu malzemeleri dağıttık. Bugün de Kaymakamlık olarak belediyemizin çatısı altında eğitim alan 600 öğrenciye eşofman takımı verdik. Gençlerimize destek olmak istedik. Onları spora teşvik etmeyi amaçladık.' dedi.

Yüksekova Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Fevzi Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden dolayı Kaymakam Kaşıkçı'ya teşekkür etti.

Kaşıkçı'ya, ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, Emniyet Müdürü Ali Saraç, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan ve Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı eşlik etti.

Kaynak: AA