Muğla'daki Kazada Ölen 4 Kişi Ve Yaralıların Kimlikleri Belirlendi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1’i çocuk 4 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ağır yaralandığı kazada ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi.

Muğla'daki Kazada Ölen 4 Kişi Ve Yaralıların Kimlikleri Belirlendi
Yatağan-Kavaklıdere Karayolunun 15’incisi kilometresinde bulunan Kavak Mahallesi Tilkiler mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Adem Sağlam yönetimindeki 48 YS 411 plakalı otomobil, Sinan Kıroğlan idaresindeki 09 B 1510 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada Duraniye Kıroğlan ile 8 aylık hamile olduğu öğrenilen gelini Derya Kıroğlan ve Yasemin Sağlam olay yerinde, Kıroğlan’ın torunu Mertcan Kıroğlan ise kaldırıldığı Yatağan Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden dört kişinin cenazeleri Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acı haberi alarak olay yerine gelen ölü ve yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi. Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yücelene Hastanesine kaldırılan Sinan Kıroğlan, Furkan Kıroğlan, Şebnem Kıroğlan, Türkan Kıroğlan ve Adem Sağlam’ın hayati tehlikelerinin bulunduğu; 3 yaşındaki yaralı Abdullah Yiğit Sağlam’ın ise hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Kaza sonrası jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, kazaya karışan vatandaşların yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.
Kaynak: İHA