Koray Avcı, Büyükçekmece'de Müzikseverlerle Buluştu

Şarkıcı Koray Avcı, Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde, konser verdi.

Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro'da, festival kapsamında gerçekleştirilen konserlerin bu akşamki son konuğu Koray Avcı oldu.

Uluslararası Altınköprü Halk Dansları Yarışması’na katılan 64 ülkenin ekiplerinin gösterileriyle başlayan konserde, Avcı, sevilen şarkılarını seslendirdi. Konsere büyük ilgi gösteren vatandaşlar, sanatçının şarkılarına eşlik etti.

Festival kapsamında ayrıca, 'Çamura Hayat Verenler'in etkinlik süresince yaptıkları eserler 'barış, sevgi ve hoşgörü' temasıyla bir duvara uygulandı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çalışmada emeği geçen sanatçılara plaket verdi.

Burada konuşan Akgün, festivalin büyük bir katılımla gerçekleştiğini belirterek, yarın sona ereceğini söyledi.

Kalabalığın kendisine mutluluk verdiğini vurgulayan Akgün, 'Festivalin kalıcı heykellerini teslim aldık. Çalışmalar, kalıcı eserlerden oluştu. Yapılan heykel çalışmalarının hepsini şimdi bir depoda muhafaza ediyoruz ama yeni yapacağımız belediye binasının bahçesinde hepsini sergileyeceğiz, belediye binamızın önü kültür sanat sergi alanı haline gelecek. 'Çamura Hayat Verenler' tarafından dünya barışını simgeleyen bu çalışmanın da en yukarısında yer alan güvercinler, hayat ağacının en üstünde yer almış, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Akgün, 'Çocuk El Sanatları Akademisi' sergisinin açılışını da gerçekleştirerek, katılımcı çocuklara madalya ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Sergide, çocukların eğitmenler eşliğinde yaptığı el sanatları ve seramik çalışmalarına yer verildi.

Kaynak: AA