Kırşehir'de Yaz Kursları

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye bünyesinde bulunan merkezlerde 13 branşta 36 kurstan toplam bin 55 öğrencinin faydalandığını bildirdi.



Başkan Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını, gençlerin, çocukların ve hanımların sosyal, eğitsel, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de kurslar açarak onlara katkı sağladıklarını aktardı.

Yaz döneminin verimli geçmesi için açılan kurslara katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

'Mahallelerimizde 2013 yılında açtığımız konaklarımızda o mahallede ikamet edenlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Konaklarda her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar. Aynı şekilde Aile Yaşam Merkezi ve Gençlik Merkezlerinde faaliyet gösteren kurs, seminer ve kulüpler yoğun ilgi topluyor. Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi, Kervansaray Mahallesi Konağı ve Bahçelievler Nene Hatun Konağı Kurs Merkezlerinde açılan 13 branşta 36 adet kurstan toplam bin 55 öğrenci faydalanıyor.'

Kaynak: AA