Ferrero Grubu Türkiye'deki Yeni Yönetimini Açıkladı

Ferrero, Aldo Kaslowski’nin 4 Eylül tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanması ile birlikte yeni Yönetim döneminin başlayacağını duyurdu.

Ferrero Grubu Türkiye'deki Yeni Yönetimini Açıkladı
Karadeniz bölgesinde fındık sektöründe önemli yatırımlar yapan, komşu ülkelere yönelik önde gelen bir ihracat merkezi olarak gelişen Manisa’da modern bir üretim tesisi kuran Ferrero Grubu, Aldo Kaslowski’nin 4 Eylül tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanması ile birlikte yeni yönetim döneminin başlayacağını duyurdu. İtalya’nın 2004-2010 yılları arasında Türkiye Büyükelçiliği görevinde bulunan Carlo Marsili, son 7 yılda olduğu gibi Ferrero Türkiye Fahri Başkanlık ve politik konularda üst düzey danışmanlık görevini sürdürmeye devam edeceği bildirildi.

Grubun CEO’su Lapo Civiletti, "Aldo Kaslowski, Türk ve İtalyan iş dünyasında derin bilgiye sahip olup, kendisinin deneyimi Ferrero’nun Türkiye’deki varlığına büyük katkı sağlayacaktır" yorumunu yaptı.

Grubun Gelişen Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Marco Capurso, "Yeni yönetim yapısı Ferrero Grubu’nun Türkiye’deki faaliyetlerini güçlendirmektedir" dedi.

Ferrero Grup’un İnovasyon ve Stratejik İş Birimlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Aldo Uva ise "Yeni yönetim, grubun Türkiye ile daima daha köklü ve sağlam bir ilişki geliştirme isteğinin bir başka göstergesidir" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA