Astsubay Aydın, Osmaniye'de Toprağa Verildi

Görev yaptığı Elazığ'da kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Jandarma Astsubay Başçavuş Murat Aydın'ın cenazesi, memleketi Osmaniye'de defnedildi.

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Okçular Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Başçavuş Murat Aydın'ın cenazesi, memleketi Osmaniye'de defnedildi.

Elazığ’a bağlı Karakoçan ilçesindeki Okçular Jandarma Karakolu'nda karakol komutanı olarak görev yapan Astsubay Başçavuş Aydın, kalp krizi geçirdi. Aydın, kaldırıldığı Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Memleketi Osmaniye'ye getirilen Aydın'ın cenazesi, ilk olarak Raufbey Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Burada helallik alınması ve dua edilmesinin ardından Aydın'ın naaşı, Alibeyli Camisi'ne getirildi.

Cuma namazının ardından Aydın için cenaze namazı kılındı. Namazın ardından askerlerin omuzlarında cenaze aracına taşınan Aydın'ın naaşı, daha sonra Osmaniye Belediyesi Asri Mezarlığa götürülerek, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Serdar Gül, İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan, askeri ve mülki erkan ile şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Kaynak: AA