AK Parti Malatya Milletvekili Şahin Açıklaması

'İnsanların huzur, güven ve düzen içerisinde hayatlarını idame ettirmesini amaçlıyoruz'.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 'İnsanların huzur, güven ve düzen içerisinde hayatlarını idame ettirmesini amaçlıyoruz.' dedi.

Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğini beraberindeki partililerle ziyaret eden Şahin, burada gazetecilere açıklamada bulundu.

Şahin, kendisinin de çiftçi bir ailenin çocuğu olduğunu ve geçmişte bahçede çalıştığını belirterek, partilerinin hayvancılığın gelişmesi noktasında çeşitli destekler verdiğini söyledi.

Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğinin amacının küçükbaş hayvancılığın gelişmesi ve meraların verimli kullanılması olduğunu aktaran Şahin, 'Allah, bize otlaklar, meralar, yaylalar vermiş. Belki hayvanlar yılın 6-7 ayında bu otlaklardan besleniyor. Biz de yaylaların yolları ve diğer ihtiyaçlar konusunda gerekli desteği veriyoruz. İnsanların huzur, güven ve düzen içerisinde hayatlarını idame ettirmesini amaçlıyoruz.' diye konuştu.

Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın da tarım ve hayvancılıktaki sorunların çözümü noktasında verdiği destekten dolayı Şahin'e teşekkür etti.

Küçükbaş hayvancılığın ekonomiye katkısına dikkati çeken Akın, 'Gıda ve su olmadan hiç bir canlı yaşayamaz, il ve ülke bazında tarım ve hayvancılıkta üretim yapmamız lazım. Meralarımızı en iyi küçükbaş hayvancılıkla değerlendirebiliriz.' dedi.

Konuşmaların ardından Şahin ve Akın, vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın saat 17.00'de Malatya Büyükşehir Belediye binası yanındaki meydanda düzenleyeceği Toplu Açılış Töreni'ne davet etti.

Kaynak: AA