AEÜ'de Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısı

Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ) 6 aylık değerlendirme toplantısı yapıldı.

AEÜ'den yapılan açıklamaya göre, Yunus Emre Salonu'ndaki toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, yapılan çalışmalar neticesinde belirlenen stratejik planların, üniversitenin yol haritası olduğunu belirtti.

Stratejik planın üniversitenin ileriye dönük proje ve çalışmalarının belli bir amaca ve hedefe oturtulması doğrultusunda önemli olduğunu dile getiren Karakaya, şunları kaydetti:

'2017 yılının ilk 6 aylık stratejik planın değerlendirmesini yaptık. Eğer adımlarımızı stratejik planımızda belirlediğimiz hedefler doğrultusunda atarsak 2021 yılında artık çizgisi belli bir üniversite olacağız. Stratejik planın bilimsel verilerle belirlenmektedir. Bilimsel verilerle yapılan stratejik planımıza uygun adımlar atarak buna göre çalışmalarımızı ve hedeflerimizi belirlersek fark yaratan bir üniversite oluruz. Zor bir şey değil bunu yapmak. Siz değerli çalışma arkadaşlarımın bu stratejik plana uygun çalışarak üniversitemiz için en iyisini yapacağınıza inanıyorum.'

Toplantıda daha sonra rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz faaliyetler hakkında değerlendirme sunumu yaptı.

Karakaya, toplantı sonunda stratejik planın hazırlanması ve yürütülmesinde çalışan personele teşekkür belgesi verdi.

Toplantıya, Kalite Yönetim Koordinatörü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz, idari ve akademik birim amirleri ile üniversite personeli katıldı.

Kaynak: AA