Vali Çiftçi Açıklaması 'Pensilvanya Şarlatanının Emrindekiler Eşi Benzeri Görülmemiş Bir İhanet İçinde Oldular'

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile Kırklareli Valiliğince şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlenen akşam yemeği programına katıldı. Vali Çiftçi, "Pensilvanya şarlatanının emrindekiler eşi benzeri görülmemiş bir ihanet içinde oldular" dedi.

Vali Çiftçi Açıklaması 'Pensilvanya Şarlatanının Emrindekiler Eşi Benzeri Görülmemiş Bir İhanet İçinde Oldular'
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları ile bir araya geldi. Vali Çiftçi, programda yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zaferinin, vatanı işgal etmek isteyenlere karşı, kahraman Türk ordusunun cesaret ve fedakarlığı, milletin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olduğu, en güzel örneklerinden birisi olduğunu ve 30 Ağustos Zaferi’nin 95’inci yıldönümünün, coşku içerisinde kutlandığını belirterek, zaferin Türk milleti için önemli olduğunu aktardı.

Vali Çiftçi, "Ülkenin birliğine, dirliğine ve yükselişine kast eden dış güçler ve onların destekçisi Pensilvanya şarlatanının emrindekiler, ülkemizdeki kahpeler güruhu FETÖ terör örgütüne mensup alçaklar, 15 Temmuz 2016 tarihinde, tarihimizde eşi benzeri görülmemiş bir ihanet içinde oldular. Büyük Önder Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefini de çok kısa bir süre içerisinde birlik, beraberlik ruhu ile gerçekleştirecektir. Bu inançla, başta büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatan ve bayrak uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, tüm halkımızın ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: İHA