Bilecik Belediyesi'nden Çocuklara Çifte Bayram

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile çocuklar bir yandan Kurban Bayramını kutlarken, diğer yandan ücretsiz olarak sunulan filmlerin tadını yaşayacak.

Bilecik Belediyesi'nden Çocuklara Çifte Bayram
Bilecik Belediyesi, Kurban Bayramında çocuklara ücretsiz filmler sunuyor. Çocuklar, Kurban Bayramının 4 günü boyunca saat: 15.00’te gösterimde olacak ’’Çılgın Hırsız 3’’ adlı oyun ile gönüllerince eğlenecek.

Çocuklara sunulacak bayram hediyesi hakkında kısa bir değerlendirme yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar ile bütün gayretlerinin çocukları gülümsetmek olduğuna vurgu yaparak, "’Bilecik Belediyesi olarak, bizler eğitim ve çocuklarımıza yönelik hizmet ve yatırımlara çok önem veriyoruz. Çocuklarımız gerçekten de bizlerin teminatı ve ışık kaynağı. Bizler, onları ne kadar iyi yetiştirirsek ve onları ne kadar sevindirirsek en güzel işi yapmış olduğumuza inanırız. Artık Bilecik Belediyesi olarak, çocuklarımızın çok güzel ve yeni bir sinema salonları var. Çocuklarımız, bayram ile birlikte izleyecekleri filmler ile de bayram yapmış olacaklar. Bununla birlikte çocuklarımız, diğer zaman dilimlerinde de her pazar günü Kültür ve Kongre Merkezimizde ücretsiz tiyatro oyunları ile buluşmaya devam edecek. Bizler çocuklarımız ve Bileciklilerin en güzel hizmetlere layık olduğunu düşünüyoruz ve bu anlamda daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA