Zafer Bayramı Çarşamba'da Kutlandı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’inci yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları, Belediye Meydanında Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı.

Zafer Bayramı Çarşamba'da Kutlandı
Programa; Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, Çarşamba Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, CHP İlçe Başkanı Süleyman Bilici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, daire amirleri, jandarma ve emniyet personeli katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Ardından Atatürk Anıtı’na sırasıyla Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri bırakıldı. Meydanda jandarma personeli tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kıdemli Başçavuş Mahmut Çetinkaya yaptı.

Belediye Meydanı Atatürk Anıtı önündeki törenin devamında Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, makamda tebrikleri kabul etti.

CHP ayrı kutladı

Belediye Meydanı’ndaki resmi program sonrası CHP ile ADD Çarşamba şubesi de ATATÜRK Anıtı’na çelenk sundu. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Süleyman Bilici partililere ve basına günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı.
Kaynak: İHA