Van TSO'nun 4 Yıllık Faaliyetleri

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) 4 yıllık çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı.

Bir otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, 4 yıldır sahip oldukları maddi olanaklara bağlı kalmadan çalıştıklarını söyledi.

Şehre, halka ve üyelerine karşı duydukları sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Takva, şöyle konuştu:

'Yola çıkarken belirlediğimiz 3 temel ilke üzerine inşa ettiğimiz yenilikçi bir hareket başlattık. Ekonomide Değişim Hareketi (EDH) adıyla içten ve samimi birlikteliğimizi ideolojik siyasetin dışında örgütleyerek, liyakati esas alıp, doğruluktan ayrılmayacağımıza söz verdik. Ulusal ve uluslararası alanda şehrimizin dezavantajlı ekonomik göstergelerini pozitife dönüştürmek, bilinirliliğini arttırmak, potansiyellerini zenginliğe dönüştürmek için durmadan çalıştık. Bunları yaparken Van'ın zenginliğinin bölgemize ve ülkemize değer katacağını biliyorduk. Odamızı sadece ekonomik alanda değil, sosyal, kültürel alanda da önemli bir referans kurumu haline getirdik.'

Etkin ekonomi yönetimiyle hizmet verdiklerini aktaran Takva, bireysel tutum sergilemediklerini dile getirdi.

Üyelerinin hak ve hukuklarını savunduklarını dile getiren Takva, 2011 yılında yaşanan depremlerin ardından yerel ekonomik krizi aşmak için stratejik politikalar geliştirdiklerini ifade etti.

Takva, daha sonra hazırlanan sunum ile yaptıkları çalışmaları anlattı.

Ekim ayında yapılacak oda seçiminde aday olduğunu açıklayan Takva, aday olacaklara da başarı dileğinde bulundu.

Kaynak: AA