Şehitkamil'den Vatandaşlara Kurban Poşeti

Şehitkamil Belediyesi Kurban Bayramı öncesi, ilçe genelinde vatandaşlara ve esnaflara 255 bin adet kurban poşeti dağıttı.

Şehitkamil'den Vatandaşlara Kurban Poşeti
Şehitkamil Belediyesi Kurban Bayramında oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için kurban poşeti dağıttı.

Şehitkamil Belediyesi temizlik ekiplerinin tek tek dağıttığı kurban poşetleri vatandaşların memnuniyetini kazandı. Toplamda dağıtılan 255 bin adet Kurban Poşeti çevre kirliliğinin önlenmesine büyük katkı sağlayacak.

“Bayramda poşet sıkıntısı yaşamayacağız“

Dağıtılan kurban poşetlerinin güzel bir hizmet olduğunu belirten vatandaşlar, “Şehitkamil Belediyemiz, kurban bayramında sıkıntı yaşamamamız için poşet dağıtımı gerçekleştirdi. Dağıtılan bu poşetler, gerçekten çok işimize yarıyor. Çünkü kurban kesimi sonrası oluşan atıkları bu poşetlerde muhafaza ediyoruz. Hem çevre temizliği adına hem de hijyen adına bu poşetler işimize çok yarıyor. Bayramda poşet sıkıntısı yaşamayacağız. Geçtiğimiz yılda yine Belediyemiz tarafından poşet dağıtılmıştı ve bu poşetler çok işimize yaramıştı. Bu yılda yine dağıtılan poşetlerden dolayı Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Kaynak: İHA