Havuzda Boğulan Atakan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin havuzunda boğularak hayatını kaybeden 6 yaşındaki Atakan Arı, Eskişehir’de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Havuzda Boğulan Atakan Son Yolculuğuna Uğurlandı
Eskişehir’de oturan Hatice ve Ersin Arı çifti, çocukları Yiğit Atakan ve 3 yaşındaki Beyza Emine ile 3 gün önce bayram tatili için Manavgat’ın Kızılağaç mevkiinde bulunan 5 yıldızlı otele gitmiş, dün öğleden sonra su kaydıraklarının bulunduğu yerde babasının terliklerini almak için yanından ayrıldığı 6 yaşındaki Atakan, kolluğu olmadığı halde girdiği ya da düştüğü havuzda boğulmuştu. Çocuk havuzdan çıkarıldıktan sonra yapılan ilk müdahalelerle nefes almaya başlamıştı. Atakan Arı ardından olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Çocuğun cenazesi memleketi olan Eskişehir’e getirildi.

6 yaşındaki Atakan Arı’nın cenazesi öğlen namazını müteakip Tepebaşı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yusuflar Mahallesi Mezarlığı’nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Diğer yandan cenaze namazı sonrasında baba, oğlunun naaşının yanında gitmek istese de yakınları tarafından cenaze aracının arkasından indirildi.

Cenaze törenine Milli Eğitim İl Müdürü Necmi Özen, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Kaynarca, aile yakınları ve akrabaları katıldı.

Kaynak: İHA