Bayramda Bodrum'a Yıldız Yağacak

10 günlük bayram tatilinin başlamasıyla birlikte ünlü isimler Bodrum’da sahne almaya başladı. Kurban Bayramı’na 2 gün kala Bodrum’a akın eden tatilciler Gülşen konseri ile coştu.

Bayramda Bodrum'a Yıldız Yağacak
Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte çok sayıda vatandaş Bodrum’a akın etti. Yaklaşık 1,5 milyon tatilcinin geldiği ilçede adım atacak yer kalmazken turizmcinin ise yüzü güldü. Tatilin 10 gün olması nedeniyle bir çok mekan programlarını uzattı. Birçok ünlü sanatçı da Bodrum’un en ünlü eğlence mekanlarında sahne almaya başladı.



Gülşen konserinde izdiham

Kurban Bayramı’nı Bodrum’da geçirecek olan vatandaşlara güzel bir tatil sunmak için eğlence mekanları birbirleri ile yarışmaya başladı.

Tatil programları kapsamında ilk sahneyi ise ünlü sanatçı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu aldı. Pasha Clup’te sahneye çıkan Gülşen izdihama neden oldu. Binlerce insan kulübe akın edince işletme kapılarını kapatmak zorunda kaldı. Tıklım tıklım dolan mekanda 2 saat sahnede kalan Gülşen sevilen şarkılarını hayranlarına seslendirdi. Dans şovlarıyla da büyük beğeni toplayan Gülşen sevenlerinin Kurban Bayramı’nı kutlamayı da ihmal etmedi.

Ünlülerden gece gündüz konser

Gündüzleri beach kulüplerde konser verecek olan ünlü isimler geceleri ise eğlence mekanlarında sahne alacak. Gece gündüz Bodrum’da sahne alacak ünlü sanatçılardan bazıları aynı gün içerisinde 2 mekanda çıkacak. Serdar Ortaç, Hande Yener, Demet Akalın, Gülşen, Hadise, Sıla, MFÖ, Işın Karaca, Ferya Anıl Yarkın, Fatih Ürek, Serkan Kaya, Cengiz İmren, Sibel Tüzün, Yeşim Salkım, Metin-Eda Özülkü ve daha birçok sanatçı Bodrum’un ünlü mekanlarında sahne alacak. Antik Tiyatro’da bayramın ilk günü Sıla, 2’nci günü MFÖ grubu, 3’üncü günü ise Ferhat Göçer konser verecek. Pasha Clup’te ise bayramın 1’inci günü Serdar Ortaç, 2’nci günü Gülşen, 3’üncü günü Pascal Nouma ve bayramın son günü Fatih Ürek sahne alacak. Ünlü beachlerde ise bayramın ilk günü Gülşen, 2’nci günü Hadise, 3’üncü günü ise Murat Dalkılıç, Berkay ve Demet Akalın gibi isimler sahne alacak.

Gece kulüpleri ve beach kulüplerinin yanı sıra 5 yıldızlı oteller de bayram programlarında ünlü isimleri ağırlayacak. Rixos Premium Bodrum’da, bayram arifesinde Işın Karaca, bayramın ilk günü Sibel Tüzün, 2’nci günü Tuğba Özerk, 3’üncü günü Mogol sirki ve bayramın son günü Sinan Erkoç tatilcilere bayram şenliği yaşatacak.
Kaynak: İHA