Başkan Karael'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı.

Başkan Karael'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael, “30 Ağustos Zafer Bayramının anlam ve önemini hiçbir zaman unutmamamız gerekir. “Devletimizin, Askerimizin ve Aziz milletimizin birlik ve beraberliği ” defalarca kanıtlanmıştır. Birlik ve beraberlik duygusunu hep gururla taşıyan bir milletin evlatları, olarak Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde destansı bir başarıya imza atılarak 1922 de başkomutanlık meydan muharebesi zaferle taçlandırılmıştır. Dünyaya adeta ders niteliğinde duyurulmuştur. Aziz milletimiz 30 Ağustos 1922 de olduğu gibi bugünde tüm düşman ve hainlere karşı birlik ve beraberliğini devam ettirmektedir. Ülkesini vatanın birlik bütünlüğünü müdafaa ederken hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır ve tereddütte düşmemiştir” dedi.

Başkan Karael acıkmasının devamında ise, “Ülkesini, demokrasiyi ve özgürlüğünü korumayı canı, kanı pahasına görev edinmiş halkımız, askerimiz, polisimiz ve devletimiz dün olduğu gibi, bu günde yüksek sorumluluk bilinciyle gereğini yaparken hiç bir tereddüte düşmeyecektir. Bu vesile ile Aziz milletimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz mensuplarının, diğer güvenlik kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, bu büyük zaferin 95. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allahtan rahmet dileriz. Gazi olan tüm askerlerimize güvenlik görevlilerimizi saygı ve minnetlerimizi sunarım” şeklinde sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA