Aydın TÜMSİAD 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesinden 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir kutlama açıklaması yapıldı.

Aydın TÜMSİAD 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı
Şube adına Başkan Nusret Ünal, yayınlanan mesajda; “Tarihimize zafer ayı olarak geçmiş bir ağustos ayını daha idrak etmenin milletçe kıvancı içerisindeyiz. Anadolu’nun bize yurt olmasının anahtarı olan Malazgirt savaşı ile en son 1922’de büyük taarruz olarak tarihimize geçmiş anıtsal zaferler kalbimizin en derin noktalarında hala taptaze bir şekilde çarpmaktadır. Asker millet olmamız dolayısı ile yılın her gününe denk gelebilecek zafer anıtları dikmiş ecdadımızı saygı ile anıyoruz. Milletimizin bayraktarı olduğu kutlu davalar uğruna nice ağustoslar cenkle geçmiş, nice güzel canlar toprağa düşmüştür. Tarihin başından beri kurduğumuz devletlerin ismi değişse de ruh hep aynı ruh, şevk hep aynı şevk. Büyük davalara talip olanların kaderi sürekli ve çetin bir mücadele. Milletimiz bu mücadele içerisinde yoğrulmuş aziz bir millettir. Günümüzde mücadele çeşitli sahalara dağılmış, yaygın bir vaziyet almıştır. İş adamları olarak bize de düşen vazifenin farkındayız. Biz de ekonomik mücadelenin birimiyiz. Bayrağımızı en yüksek noktalara dikmek hayat sebeplerimizdendir.

Bu duygular içerisinde tüm milletimizin 30 Ağustos zafer bayramını candan kutluyoruz.

Bize bu cennet vatanı yurt eden aziz şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, Sultan Alparslan’dan Gazi Mustafa Kemal AtatükK’e, öncesinde ve sonrasında isimlerini burada anamayacağımız kutlu komutanlarımızın aziz hatıraları önünde saygı ve hürmetle eğiliyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA