30 Ağustos Zafer Bayramı Afyonkarahisar'da Da Coşku İçerisinde Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da gerçekleştirilen törenlerle coşku içerisinde kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Afyonkarahisar'da Da Coşku İçerisinde Kutlandı
Program kapsamında önce Kocatepe Parkı Atatürk Anıtına Vali Mustafa Tutulmaz öncülüğünde çelenk sunumu yapıldı. Törene Vali Tutulmaz’ın yanı sıra, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, kuvvet komutanlıklarını temsilen yüksek rütbeli subaylar, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Baro Başkanı Turgay Şahin, Vali Yardımcıları, siyasi partilerin temsilcileri, askeri erkan ve daire müdürleri katıldı.

Kocatepe Parkı’nda düzenlenen tören Vali Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.

Daha sonra yapılan Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Zafer Bayramı kutlama mesajının okunması ile Kocatepe Parkındaki tören sona erdi. Çelenk sunma törenin ardından Vali Tutulmaz, makamında Zafer Bayramı kutlamalarını kabul etti. Vali Mustafa Tutulmaz, tebrikleri kabulü sırasında katılımcıların ve halkın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
Kaynak: İHA