Şanlıurfa'nın Tanıtımı İçin 100. Levha Şevket Çoruh'a

İzmir’de, sürekli olarak ünlü isimlerin konser tiyatro ve etkinliklerine giderek kendi memleketi Şanlıurfa’yı tanıtmak için çabalayan ve bu kapsamda kente has özel levhalar yaptıran Halil Eryavuz, Urfa’ya özel 100. levhasını ünlü oyuncu Şevket Çoruh’a verdi.

Şanlıurfa'nın Tanıtımı İçin 100. Levha Şevket Çoruh'a
Gıda sektöründe hizmet veren Halil Eryavuz, yıllardır İzmir’e gelen ünlü isimlerin konser tiyatro ve etkinliklerine giderek, memleketi Şanlıurfa’yı tanıtmak için çabalıyor. Eryavuz, son olarak da İzmir’e gelen ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un programına gitti. Eryavuz, ’Bir Baba Hamlet’ adlı tiyatro oyunu sonrasında oyuncu ile bir araya gelerek, Şanlıurfa’nın tanıtımı amacıyla yaptırdığı 100. levhasını ünlü oyuncaya takdim etti.

Amaçlarının İzmir’deki aktif bir kültür ve sanat ortamının Urfa’da oluşturmak olduğunu belirten Halil Eryavuz, "Şimdiye kadar İzmir’e gelen ünlü isimlerin etkinliklerinin hiç birini kaçırmadan hepsinde yer almaya çalıştım. Onlara İzmir’deki sosyal ve kültürel hayatın Şanlıurfa’da da olması gerektiğini anlattım. İnşallah bir gün Şanlıurfa’da büyük bir kültür ve sanat merkezi açılır. Sırf ünlü isimlerinde güzel Urfa’mız aklında kalsın diye el işi Urfa’da yapılan ve kişiye özel yapılıp isimlerinin yer aldığı bakır levhaları hediye ettik” dedi.

Kaynak: İHA