(ÖZEL HABER) Minik Öğrenciler Havacılıkla Tanıştı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde havacılığın dili olan İngilizceyi öğrenen minik öğrenciler Koca Seyit Havalimanında havacılık ile tanıştı.

(ÖZEL HABER) Minik Öğrenciler Havacılıkla Tanıştı
Balıkesir Koca Seyit Havalimanı, Körfez Sportif Havacılık Kulübü Derneği ve özel bir dil okulunun ortaklaşa düzenlediği çalışma ile dil eğitim alan çocuklar havacılık ile tanıştı. Balıkesir Koca Seyit Havalimanına gelen çocukları apron sorumlusu Lütfü Özbey karşılayarak, hava limanı kuralları ve işleyişi hakkında bilgi verdi. Daha sonra çocuklar ilk olarak bir yolcu uçağının yolcu almasını ve kalkışını takip ettiler. Daha sonra Koca Seyit Havalimanı ARFF itfaiye ekipleri öğrencilere kısa bir tanıtım yaptı.

Öğrenciler buradaki incelemelerinin ardından eğitim uçaklarının bulunduğu bölüme geçtiler. Burada uçuş okullarına ait uçakları yakından inceleyen öğrencilere uçuş okullarının eğitmenleri kısa bir brifing vererek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öğrenciler burada uçaklar ile bol bol fotoğraf çektirdiler ve bu etkinliğe ev sahipliği yapan Balıkesir Koca Seyit Havalimanı Müdürü Mehmet Kaya’ya özellikle teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA