Milletvekili Konuk'un İlçe Ziyaretleri

AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerinde bir dizi istişare toplantılarına katıldı.

Toplantılarda konuşan Konuk, toplumun her kesiminden temsilcilerin katıldığı bu toplantıları, hem yatırımların değerlendirilmesi, hem de gelecekteki yapılacak çalışmalara yön vermesi açısından önemsediklerini söyledi.

Devlet ve milletin bir arada olduğunu belirten Konuk, 'Burada herkesi dinliyoruz. Biz bir ekibiz ve ülkemizin kalkınması dışında hiçbir kaygı taşımıyoruz.' dedi.

Konuk, şunları kaydetti:

'Bölge zorlu bir bölge. Coğrafi yapısı gereği bölgeye karşılık beklemeden sahip çıkan hemşehrilerimiz için, onların burada kalıcı olmalarını sağlayacak, özellikle ekonomik anlamda refah seviyesinin arttırılması ve daha rahat yaşam standartlarına kavuşturulması için çaba sarf ediyoruz. Ülkemizin kıt kaynaklarıyla eğitimden sağlığa, ulaşımdan spora, turizmden tarıma, barajlardan göletlere, bölgemizde birçok alanda yapılan çalışmaların hemşehrilerimiz tarafından fark edildiğini düşünüyorum. Yeterli mi? Elbette değil. Bizler Karamanımızı bir bütün olarak değerlendirerek, bölge ve siyasi parti ayrımı gözetmeksizin hemşehrilerimize hizmet etme gayretindeyiz. Yoğun Meclis çalışmalarımızdan fırsat buldukça da bu tür toplantılarla ilçelerimizde yapılması planlanan çalışmaları istişare etme fırsatı buluyor ve ihtiyaçları hep birlikte belirliyoruz.'

Toplantılara, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Vali Yardımcısı Kaya Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle, kurum ve kuruluşların il ve ilçe müdürleri katıldı.

Kaynak: AA