Boşanmak İsteyen Eşinin Evine Zorla Girmeye Çalıştı

Kayseri'de, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine silah zoruyla girmeye çalışan kişi gözaltına alındı.

Kayseri'de boşanma aşamasında olduğu eşinin evine zorla girmeye çalışan silahlı kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Boşanma aşamasında olduğu eşi Ayşegül F'nin (37) Fevzi Çakmak Mahallesi Esen Sokak Keşoğlu Apartmanı'nda bulunan evine elinde silahla giden 41 yaşındaki Ahmet F, zorla içeriye girmek istedi.

İki çocuğuyla evde bulunan Ayşegül F, eşinin içeriye girmesine izin vermedi. Bu esnada pencereye çıkan çocukların çığlık atması üzerine çevredekiler polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, girdiği apartmanın üçüncü katında kapının arkasına gizlenen Ahmet F'yi bulunduğu yerden çıkması için ikna etmeye çalıştı. Ahmet F. bu sırada yanında bulunan kurusıkı tabanca ile çevreye rastgele ateş etti.

Polislerin ve komşularının iknası sonucu silahını bırakarak teslim olan Ahmet F, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Görgü tanığı Oğuzhan Suer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, elinde tabanca olan Ahmet F'nin apartmana geldiğini söyledi.

Suer, 'Adamı gören ailesi ve çocukları sürekli çığlıklar atıp feryat figan ediyorlardı. Kapıyı kırmaya çalışıyordu. Polise yarım saatten fazla direndi. Daha sonra polis ekiplerince gözaltına alındı.' diye konuştu.

Kaynak: AA