Beyşehir'de Bahçe Evleri Suya Kavuştu

Beyşehir ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesi’nde bulunan bahçe evleri içme suyuna kavuştu.



Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Büyükşehir Belediyesi yasasının yürürlüğe girmesinin ardından içme suyu ve altyapı çalışmalarının Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğünün sorumluluğu altına girdiğini hatırlattı.

Bu kapsamda, KOSKİ Genel Müdürlüğü 7.Şube Müdürlüğü’nün ilçe merkezi ile ilçeye bağlı dış mahallelere hizmet vermeye başladığını belirten Özaltun, şunları kaydetti:

'KOSKİ 7.bölge Müdürlüğümüze bağlı ekipler, son üç yıl içerisinde pek çok başarılı işe imza attı. Birçok bölgede açtığı yeni sondaj kuyularıyla yerleşim birimlerini içme suyuna kavuşturdu. Yeni ve ilave şebeke hatları döşeme çalışmaları yürüttü. Bu çerçevede Üzümlü Mahallesinde tarımsal faaliyetlerle uğraşan hemşehrilerimizin içme suyu sıkıntısı da çözüme kavuştu. Ruhsatı olan bahçe evlerine su şebeke hattı döşeme çalışmalarının tamamlanmasıyla içme suyu verilmeye başlandı. Başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA