Başkan Altınok Öz, Kartal'da Devam Edem Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden Atölye Binası yenileme, yol açma ve alt yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Altınok Öz, Kartal'da Devam Edem Çalışmaları Yerinde İnceledi
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden Atölye Binası yenileme, yol açma ve alt yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Altınok Öz’e inceleme boyunca; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş, Destek Hizmetleri Müdürü Cem Çetin eşlik etti. Başkan Altınok Öz’ün ilk durağı Atölye Binası oldu. Atölye Binası çevresindeki yol açma çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Altınok Öz, daha sonra Atölye Binası’nı gezerek binanın yenileme çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu.

Çınardibi Çıkmazı’nda yol açma çalışması

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün buradan sonraki durağı ise Karlıktepe Mahallesi’ndeki Çınardibi Çıkmazı oldu. Alandaki yol açma çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Altınok Öz, daha sonra bölgedeki altyapı çalışmalarını değerlendirdi. Çalışmalar hakkında vatandaşların da görüşlerini alan Başkan Altınok Öz, yapılması gerekenler hakkında yetkililere talimat vererek alandan ayrıldı.
Kaynak: İHA