Başakşehir Spor Parkı'na Vatandaşlar İçin 50 Bisiklet Yerleştirildi

Amatör ve profesyonel bisikletçiler için Şamlar Tabiat Parkı’nda uygulamaya başlatılan bisiklet sürüşleri Başakşehir Spor Parkı’na da taşındı. Her yaştan Başakşehirlinin bisikletleri ile gün boyu sağlığa pedal çevirmesi için parka 50 bisiklet yerleştirildi.

Başakşehir Spor Parkı'na Vatandaşlar İçin 50 Bisiklet Yerleştirildi
Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde ilçe sakinlerinin kullanımı için 250 adet bisiklet bulunuyor. Şamlar Tabiat Parkı’na gidemeyen vatandaşların da faydalanabilmesi için 50 bisiklet Başakşehir Spor Parkı’na yerleştirildi. Tesise üye olan vatandaşlar sporcu kimlik kartlarını tesise bırakarak gün boyu bisikletleri kullanabiliyor. Başakşehirliler spor parkı bünyesinde yer alan bisiklet parkurunda çocukları ile birlikte pedal çeviriyor. Bisikletler 7 gün, sabah 08.00-22.00 saatleri arasında kullanıma açık.

Aile Boyu Pedal Çeviriyorlar

Çocukları ile birlikte bisiklet süren vatandaşlar uygulamadan çok memnun olduğunu dile getirdi

Bisiklet kullanmayı çok sevdiğini ifade eden Muhammet Ali Özduman, “3 çocuğum Başakşehir spor parkında jimnastik kursuna gidiyor. Önceleri çocuklarımızı bisiklet sürmeye getiriyorduk. Daha sonra eşimle ben de bisiklet kullanmaya başladık. Çok memnunuz” dedi.

Kaynak: İHA