Manisa MHP Teşkilatından İstifalarla İlgili Açıklama Geldi

MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, bugün MHP’den istifa eden 549 kişi hakkında açıklamada bulundu. Öztürk, istifaların parti adına bir kayıp olmadığını, aksine sevindirici bir haber olduğunu belirtti.

Manisa MHP Teşkilatından İstifalarla İlgili Açıklama Geldi
MHP Manisa Teşkilatında 549 kişinin istifa ettiğini açıklaması üzerine MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk bir açıklama yaptı. Öztürk, “Öncelikle MHP Manisa İl Başkanlığı olarak, bugün şahsi ve siyasi çıkarları için MHP’den istifaları söz konusu şahısların yapmış oldukları istifalarının, partimiz adına bir kayıp değil, sevindirici bir haber olduğunu belirtmek istiyoruz. Bugüne kadar MHP içersindeki konumları ne olursa olsun, Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendiye, saygıdeğer ülküdaşlarımıza dolayısıyla MHP’ye karşı ikiyüzlü davranışlarının vebalini veremeyecek olan kurt görünümlü çakal olma yolunda ilerleyenler ile bundan sonra hiçbir hukuki bağımız kalmamıştır. 1 Kasım seçimlerinde, MHP’nin baraj altında kalması için hepimizin bildiği üzere, seçim döneminde negatif yönde davranış sergileyen, sahalarda seçim kazanmak adına kılını kıpırdatmaktan çekinen, bu işgal ve ihanet odakları, bugün itibarı ile ikinci yüzlerini nihayet kamuoyuna göstermiş ve layık olmadıkları ve itibarsız hale getirdiklerini düşündüğümüz eski konumlarından istifalarını artık resmiyete dökmüşlerdir” dedi.

MHP’de asla ikiyüzlülüğe, hainliğe, fesatlığa, içten fikirliliğe yer olmadığını belirten Öztürk şunları söyledi:

“Bunun bilincinde olan MHP İl Teşkilatımızın kıymetli üyeleri, bugün yapılan istifa amaçlı toplantıya beklenen katılımı göstermemiş, MHP safını maceracı hayaller için terk etmemişlerdir. Malum toplantıya olan yaklaşık beş yüz küsurluk beklentiye rağmen, tahminen sadece yüz kişilik bir katılımın sağlanması rekabet hayaliyle MHP’ye saldıran bir kesimin fiyasko sonucunu alması demektir. Bugün açıklanan istifa listesinin kabarık görülmesi amacıyla, oyun içinde oyun oynandığı, MHP üyesi olmayan isimlerin de listeye yazılmış olduğu, aynı zamanda MHP’ye, genel başkanımıza ve davamıza sonuna kadar bağlı pek çok arkadaşımızın da, isteği dışında habersizce adının listeye dahil edilmesi büyük bir terbiyesizliktir diye nitelendirmekteyiz. Bu listeyi hazırlayanların adını izinsizce istifa listesine ekledikleri ülküdaşlarımızdan derhal özür dilemeleri gerekmektedir. En doğru kararını veren, fikrini ve konumunu sadece MHP istikametine yönlendiren, beraber gücümüze güç katacağımız tüm ülküdaşlarımızı tebrik ediyor, istifayı kesinleştiren şahıslara ise bizden uzak, dilediği yere üye olsunlar diyoruz.”
Kaynak: İHA