Kılıçdaroğlu Sanatçılarla Yemekte Buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale’deki Adalet Kurultayı dönüşünde Balıkesir’in Edremit ilçesine geldi. Kılıçdaroğlu, pop şarkıcısı Çelik ve rock şarkıcısı Umut Kuzey ile yemekte bol bol sohbet etti.

Kılıçdaroğlu Sanatçılarla Yemekte Buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın daveti üzerine Çanakkale dönüşü Edremit ilçesine geldi. İlçeye bağlı Altınoluk Mahallesinde belediyeye ait Akçam Otel’de partilileri ile birlikte akşam yemeği yiyen Kılıçdaroğlu’na CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Mehmet Tüm, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvacık ilçesinin Küçükkuyu Beldesi Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile rock sanatçısı Umut Kuzey ve pop şarkıcısı Çelik de eşlik etti. Edremit Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Kılıçdaroğlu’na antik para şeklinde bir plaket verdi. Saka, ayrıca Tarihi Antandros kenti kazıları ve Aeneas Rotası projesi hakkında bilgi verdi

Kılıçdaroğlu yaklaşık 1 buçuk saat kaldığı Edremit ilçesinden Balıkesir Kocaseyit Havalimanı’ndan 21.45’teki tarifeli uçak ile Ankara’ya gitmek üzere Balıkesir’den ayrıldı.

(Emrah Elmas/İHA)
Kaynak: İHA