Başkan Şirin'den Bayram Öncesi Aşevinde İnceleme

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da halkın hizmetinde olan Aşevi ve Hayır Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında İşletme ve İştirakler Müdürü Mehmet Ali Yalım’dan bilgi aldı.

Başkan Şirin'den Bayram Öncesi Aşevinde İnceleme
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mesaide olan birimleri ziyaret etmeye devam eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Aşevi ve Hayır Merkezi’ne de giderek çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Şirin, rutin yemek dağıtımları, bağışlar ve stok hakkında İşletme ve İştirakler Müdürü Mehmet Ali Yalım’dan bilgi aldı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı süresince çalışacak olan birimin kurban toplama yetkisine sahip olduğunun altını çizen Başkan Şirin, gelen bağışların en iyi şekilde değerlendirilerek yine yardıma muhtaç vatandaşlara hizmet olarak döndüğünü belirtti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Şirin, “Aşevi ve Hayır Merkezimiz için büyük hassasiyet taşıyor. Burada usta aşçılarımız marifetiyle evimizde ne yiyor isek aynı kalite ve lezzette yardıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine de sıcak yemek ulaştırıyoruz. Her zaman dediğimiz gibi bu güzel hizmeti elbette hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle gerçekleştiriyoruz. İnşallah geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yüksek oranda bağışlarla halkımıza kesintisiz hizmeti götürmüş olacağız. Bu anlamda hayırsever halkımızın kurban bağışlarını kabul edeceğiz. Bizler veren elle alan ellerin o sağlam gücüyle kendi imkanlarımızı birleştirerek halkımıza ulaşıyoruz ve çok şükür hiç aksatmadan bugüne dek ulaştık. Bu anlamda şimdiden duyarlılık gösteren her bir vatandaşımıza, ailelerine hayırlarının Allah katında kabulünü diliyor, mesai yapan tüm ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ziyaretinde Aşevi ve Hayır Merkezi’ne büyük destekleri olan hayırsever Aziz Çelikoğlu’nu da ağırlayan Başkan Şirin, “Hayırseverimiz Aziz Çelikoğlu ağabeyimizin de sağolsun her daim yanımızda ve destekçimiz. Sayelerinde maddi durumu yetersiz vatandaşlarımıza el uzatıyoruz. Kendileri gibi her daim yanımızda olan tüm halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA