Başkan Avcu'dan Kurban Çağrısı

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, kapalı hayvan pazarını ziyaret ederek, çevre il ve ilçelerden kurbanlık alacak olan vatandaşları Bigadiç’e davet etti.

Başkan Avcu'dan Kurban Çağrısı
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, kapalı hayvan pazarı yerinde kurbanlık satışı yapan ve kurbanlık alan vatandaşları ziyarette bulundu. Başkan Avcu yaklaşan kurban bayramı nedeniyle yoğun olan hayvan pazarını dolaştı. Başkan Avcu, "Öncelikle tüm satış yapan pazarcılarımıza hayırlı işler diliyorum.Bigadiç’imiz hayvancılığın merkezi olduğu için fiyatlarımız çok uygundur. Tüm Balıkesir’li vatandaşlarımızı ve çevre ilçelerimizdeki vatandaşlarımızı pazarımıza davet ediyorum. Hem kaliteli hemde fiyatlarımızın uygun olmasından çok memnunuz.Pazarımızı dolaşmadan kurbanlık almayınız. Şimdiden hem alıcılara hemde satış yapan pazarcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın kurban bayramı şimdiden mübarek olsun” dedi.

Pazar yerinde kurbanlık satışı yapan satıcılar ve kurbanlık alan vatandaşlarda Başkan Avcu’yu kurban pazarında görmekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
Kaynak: İHA