Varsak Kaldırımları Varsakspor Renklerine Boyanacak

Kepez ilçesi Ayanoğlu Mahallesi Hulusi Sayın Caddesi'ndeki bordür taşları, Varsakspor'un yeşil-beyaz renklerine boyanacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesi Ayanoğlu Mahallesi'ndeki Hulusi Sayın Caddesi'nde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi.

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Tütüncü, Varsak'ın önemli ulaşım akslarından olan Hulusi Sayın Caddesi'ni genişletme, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla güzelleştirdiklerini bildirdi.

Caddede, Varsakspor'un hatırasını yaşatacaklarını kaydeden Tütüncü, şu bilgileri verdi:

'Caddenin hemen yanında yaptığımız antrenman çim sahayı Varsakspor'a armağan etmiştik. Caddenin çevre düzenlemesinde de Varsakspor'un hatırasını yaşatacağız. Hulusi Sayın Cadesi'nin bordür taşlarını Varsakspor'un yeşil-beyaz renklerinde boyayacağız. Böylece caddeyi, Varsak'ın renkleriyle donatacağız. Bu caddeden geçenler şehrin her tarafında sarı-beyaz bordür taşlarını görürken, 'Hulusi Sayın Caddesi'ndeki bordür taşları neden yeşil-beyaz?' diyecekler. Cevabını da 'Bu cadde Varsakspor'un hatırasına yapılmış bir cadde.' diye bulacaklar.'

Kaynak: AA