Terk Edilen Koca Böyle Atladı

Adana’da karısı tarafından terk edilen bir kişi köprülü kavşağa çıkıp intihar etmek için yaklaşık 5 metreden kendisini boşluğa bıraktı. Hava yastığının üzerine düşen şahıs hastaneye kaldırıldı. Çevredeki vatandaşlar da şahsın atlama anını cep telefonlarıyla görüntüleyip, sosyal medyadan canlı olarak yayınladı.

Terk Edilen Koca Böyle Atladı
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi’nde meydana geldi. Bisikletiyle gelen Hakan C., D-400 karayolunda trafiği kapatarak kırdığı şişeyi boğazına dayayıp, intihar girişiminde bulundu. Bunu gören vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine polis gelince Hakan C. bisiklet ile kaçıp Celal Bayar Köprülü Kavşağına çıktı. Bisikleti park eden şahıs, demir parmaklıklara tutunup şişenin kırık parçasını da boğazına dayayıp aşağı sarktı. Yanına gelen polislere Gülay isimli eşinin kendisini terk ettiğini, onu çok sevdiğini söyleyen şahıs, eve dönmemesi halinde intihar edeceğini söyledi.



Polis, Hakan C.’den eşinin numarasını alıp aradı. Ancak şahıs bir türlü ikna olmadı. Daha sonra başka bir polis eşini arayıp telefonu Hakan C.’nin kulağına tuttu ancak şahıs yine ikna olmayarak eşinin gelmesini istedi.

Hakan C., eşinin kendisini şikayet ettiğini, uzaklaştırma kararı aldığını ve sokaklarda yattığını söyledi.

Polislerin bir türlü ikna edemediği şahıs, demir korkuluklardan tutunarak aşağı sarktı. Bu arada, itfaiye ekipleri D-400 karayoluna hava yastığı açtı. Trafik polisleri de yolu araç trafiğine kapattı. Polisler demir korkuluklardan sarkan Hakan C.’nin elinden tuttu ancak şahsı yukarı çekemediler. Kısa süre sonra Hakan C. yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki köprüden kendini aşağı bıraktı. Hakan C., hava yastığının üzerine düşerek yaralanmadan kurtuldu. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Hakan C. daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Meraklı vatandaşlar da şahsı cep telefonu ile görüntüleme yarışına girdi. Vatandaşlar, şahsın atlama anını cep telefonlarıyla görüntüleyip sosyal medyadan canlı olarak yayınladı. Bazı meraklı sürücüler ise kaza atlattı.

Hakan C. 30 Haziran 2017 tarihinde de bir inşaata çıkıp intihar etmek istemiş ancak polis kurtarmıştı.
Kaynak: İHA