Kamyonetin Çarptığı Otomobilin Takla Atma Anı Kamerada

İstanbul Kemerburgaz’da aniden şerit değiştiren kamyonetin yol açtığı feci kaza sonucu iki otomobil takla attı. Kaza anı saniye saniye arkadan gelen bir araç kamerasına yansıdı.

Kamyonetin Çarptığı Otomobilin Takla Atma Anı Kamerada
Kaza, önceki gün Kemerburgaz yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki bir kamyonet aniden şerit değiştirmesiyle birlikte sol şeritte ilerleyen bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyerlerle kamyonet arasına sıkışan otomobil takla attı. Daha sonra bariyerlere çarpan kamyonet de devrilerek yolda sürüklendi.

Yaşanan feci kaza ise saniye saniye arkadan gelen bir aracın kamerasına yansıdı. Araç kamerasına yansıyan görüntülerde sol şeritte ilerleyen kamyonetin önce orta şeride geldiği görülüyor. Bir süre bu şeritte ilerleyen kamyonetin önce sağ şeride yöneldiği, daha sonra ani bir dönüşle sol şeride girmek istediği görülüyor. Kamyonetin bu sırada sol şeritten gelen otomobile çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle bariyerlere sıkışan otomobilin takla atarak sürüklendiği görülüyor. Daha sonra bariyere çarpan kamyonetin devrilerek yolda sürüklendiği görülüyor.
Kaynak: İHA