Kahta Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediyesi ilçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarını sürdürüyor.

Kahta Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor
Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Karşıyaka Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesinde bazı cadde ve sokaklarda sıcak beton asfalt çalışmaları sürüyor.

İlçenin ihtiyaç duyulan her bölgesine sıcak asfalt çalışmasının yapıldığını belirten Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarının devam edeceğini söyledi.



Başkan Toprak, “Kahta Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde, ekiplerimiz ilçemizin ihtiyacı olan her bölgesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin çağdaş ve modern bir görünüme kavuşması için ilçe genelinde başlatılan kilit parke taşı serimi, sıcak asfalt çalışması ve kaldırım düzenleme çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda Karşıyaka mahallemizin işlek sokaklarından olan Birlik Cami ve Taziye Evi önündeki 4001 sokakta başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlanarak sokak modern bir görünüme kavuşturulmuştur. Altyapısı tamamlanan diğer sokaklarda da kaldırım düzenleme çalışmalarının yanı sıra sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Şuanda asfaltlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ayrıca Karşıyaka mahallemizde doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan yollarda onarım çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından devam etmektedir. Bundan sonra da planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA