Evlilik Yıl Dönümü İçin Gittiği Restoranda Hesap Öderken Ölen Koca Toprağa Verildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde eşi ile birlikte evliliklerinin birinci yılını kutlamak için geldiği restoranda bir anda fenalaşarak yere düşen ve hayatını kaybeden 39 yaşındaki Hüseyin Çitçioğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Evlilik Yıl Dönümü İçin Gittiği Restoranda Hesap Öderken Ölen Koca Toprağa Verildi
Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Çiftçioğlu (39), eşi Nadire Dilek Çiftçioğlu ile birlikte evliliklerin birinci yılını kutlamak üzere Oymapınar bölgesinde bir restorana gitti. Çiftçioğlu çifti burada yıl dönümünü kutlarken, Hüseyin Çiftçioğlu bir süre baraja girerek yüzdü. Barajdan çıktıktan sonra üzerini giyip hesap ödemeye giden Çiftçioğlu, bilinmeyen nedenle bir anda kafa üstü yere düştü. Olay yerine çağrılan 112 acil servis ekipleri Çiftçioğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Çiftçioğlu’nun cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Morguna gönderildi. Çiftçioğlu’nun yüksek tansiyon hastası olduğu ve tansiyon hapları kullandığı öğrenildi.

Manavgat’ta av malzemeleri satan bir iş yeri işleten Hüseyin Çiftçioğlu, dün yaşanan olayın ardından bugün sevenleri, yakınları ve ailesi tarafından Sarılar mahallesi mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.



"Her şey şaka gibi"

1 yıllık eşinin ani ölümüyle yıkılan Dilek Çiftçioğlu ise yaşadıklarını ve acısını sosyal medyada paylaştı. Duygularını anlatmaya "Her şey şaka gibi geliyor" diye başlayan Dilek Çitçioğlu, "Öyle muhteşem ve mutlu bir gün hatta 1 yıl yaşadık ki birlikte, canımın diğer yarısı, hayatım aşkım, can yoldaşım, eşim, kocam gözlerimin önünde hep o sesin gülüşlerin kulağımda. Bir yılı bin yıl gibi yaşattığın için sana minnettarım, seni canımdan çok seviyorum. Ölünceye kadar da seveceğim seni. Sevdiğim, yarım, kocam. Nur içinde uyu, cennette bekle beni. Aşkım" diye yazdı.
Kaynak: İHA